Спільно з Закарпатською обласною універсальною науковою бібліотекою ім. Ф. Потушняка провели масову ділову гру «Життєвий капітал».

Posted on 15.03.2018

Вчора спільно з Закарпатською обласною універсальною науковою бібліотекою ім. Ф. Потушняка провели масову ділову гру «Життєвий капітал».

Суть «Життєвого капіталу» полягає в тому, щоб показати, як можна раціонально й навпаки – нерозумно розпоряджатися власними коштами. Максимально наближено до реального життя учасники отримали можливість подивитися, наскільки кожна нераціонально використана «копійка» формує, чи навпаки, псує успіх їхнього майбутнього. Цей фінансовий тренажер розроблений з урахуванням нашої життєвої дійсності, де враховуються реальні фінансові механізми й інструменти. У результаті змодельованих життєвих ситуацій здобувається безцінний досвід на власних помилках, який потім, у справжньому житті, допомагає робити вірні рішення.
Бажаючих взяти участь у грі поділили на три групи. В кожній групі працював тренер, який керував процесом і допомагав орієнтуватись учасникам. Всім учасникам гри роздали певні ролі (будівельник, підприємець, вчитель, менеджер та інші). За умовами цієї фінансової гри головним завданням учасників було прийти до фінансової свободи.
4 години гри дуже захопили гравців. Тому спільно з бібліотекою було вирішено провести ще кілька таких ігор вже найближчим часом.